Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1) Jehněčí maso očistěte, osušte a ze všech stran důkladně osolte. Rozmarýn a oloupaný česnek nasekejte a promíchejte s olivovým olejem. Vzniklou marinádou potřete jehněčí hřebínek a nechte v chladu odležet.
2) Po odležení maso zbavte přebytečné marinády a nechte ze všech stran zatáhnout v rozpálené pánvi - z každé strany asi 2 minuty. Přeneste na plech a dejte dopéct v troubě rozehřáté na 160 °C. Maso propečte na vnitřní teplotu okolo 60–62 0C, vyndejte z trouby a nechte odpočinout.
3) Ředkvičky zbavte nati, ponechte jen malou část stonku a rozkrojte na polovinu. V rendlíku rozehřejte dvě lžíce vody. Přidejte máslo a rozmíchejte metličkou na emulzi. Vložte ředkvičky, osolte a nechte jen mírně prohřát. Podávejte s nakrájenými kotletkami a zelenými listy.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment