Postup:
Příprava masa
1. Očištěný králičí hřbet osolíme, opepříme a rozdělíme na porce.
2. Každou porci zabalíme do tenkých plátků pancetty, aby vznikly úhledné válečky. Ty vložíme do vakuovacích sáčků, přidáme snítku tymiánu a zavakuujeme.
3. Vaříme ve vodní lázni při 60 °C 4 hodiny.
4. Uvařený králičí hřbet vybalíme ze sáčku a opékáme na rozpálené pánvi s olivovým olejem.
Příprava čočky
1. Čočku uvaříme ve vroucí vodě na skus.
2. Prohřejeme v rendlíku na rozpuštěném másle a dochutíme solí a vinným octem.
Příprava nádivky
1. Chleba nakrájíme na kostičky a opečeme na 20 g másla.
2. Poté nasypeme do misky, přidáme žloutek, nasekanou petržel a na másle a šalotce opečené kostičky jater.
3. Promícháme, osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem.
4. Nakonec lehce vmícháme vyšlehaný sníh z bílku a vložíme do máslem vymazaného pekáče.
5. Pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C cca 25 minut dozlatova.
Příprava květákového pyré
1. Očištěný květák uvaříme v osolené vodě s fenyklovým semínkem.
2. Vyjmeme a rozmixujeme dohladka.
3. Pyré zjemníme máslem a smetanou a podle potřeby dosolíme.