Postup:
1. Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Humrům vykroutíme hlavy, klepeta odlomíme, přelámeme a vybereme maso.
2. Ostrým nožem humry rozpůlíme po délce a odstraníme z nich vnitřnosti. Humří maso vybereme a odložíme. Prázdné poloviny krunýře opláchneme a osušíme papírovými utěrkami. Maso nakrájíme na plátky silné 2 cm.
3. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme šalotku a opékáme ji 4–5 minut doměkka. Zaprášíme ji moukou a za stálého míchání zahříváme 2 minuty.
4. Hrnec odstavíme a omáčku postupně zředíme mlékem. Hrnec vrátíme na oheň, omáčku za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. Zmírníme oheň, do omáčky vmícháme bylinky a hořčici a osolíme ji a opepříme.
5. Hrnec odstavíme a do omáčky všleháme víno a smetanu. Hrnec poté vrátíme na plotnu a omáčku pozvolna vaříme do zhoustnutí.
6. Vložíme maso z humra a 2–3 minuty prohřejeme. Směs rozdělíme do polovin krunýře, posypeme parmezánem a grilujeme dozlatova. Hotový pokrm upravíme na mísu, ozdobíme plátky citronu a snítkami petržele a podáváme.