Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Pracovní postup:
1. Chobotnici uvaříme ve vodě spolu s kořenovou zeleninou, vínem, citronem a kořením. Po uvaření necháme vychladnout a nakrájíme na větší kousky.
2. Fenykl si nakrájíme a spaříme v osolené vodě. Na pánvi si orestujeme na čtvrtky nakrájené žampiony, spařený fenykl, nahruhbo nakrájenou jarní cibulku.
3. Dochutíme solí, nadrceným anýzem, pepřem a zastříkneme bílým vínem.
Chobotnice obecná chlaz. 2,7-3,6kg
Více o produktu
Fenykl Baby čerstv. 1x200g tácek
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment