Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ryba sv. Petra se sladkokyselým pikantním vinagrettem
Pečený mořský vlk s topinamburovým pyré, restovanou vodnicí a lilkem
Losos s quinoou a brokolicí
Jeseter s lanýžovou omáčkou
Candát s pikantní čočkou
Mořský vlk s pomerančem a mákem
Mořský vlk se salátem z ředkviček
Sumec s kroupovým rizotem a křenovou omáčkou
Pečený candát se zeleninovým bulgurem
Kapří hranolky se zelným salátem
Tresčí filet na lůžku ze zeleniny
Treska v pivním těstíčku
Maki-sushi
Rybí rolky s chřestem
Chřestovo-lososové lasagne
Úhoř na kari
Ravioly plněné lososem
Pražma v solné krustě
Candát v balíčku
Halibut v balíčku
Rejnok se špenátem a kapary
Sumeček s řepou a houbami
Pečený sumeček s jablky
Kapří hranolky
Smažený pstruh
Dušená parmice nachová
Grilovaný mořský ďas
Filátko ze sumce
Filety z candáta
Pečená tilápie po kostaricku
Steak z mečouna
Filety ze sumce
Soté z afrického sumečka
Smažený claresse
Mořský vlk ve slané krustě
Křupavý platýs se slaninou
Ministeaky z lososa se slaninou
Pražma na špízu
Pražma v pečícím papíru
Tuňákové steaky
Treska v pikantním těstíčku
Rybí kari
Fish & chips
Opečený pstruh na estragonu
Platýs Colbert
Pečený kapr se šťouchanými bramb.
Pečený filet z pražmy s těstovinami
Filet ze sumce s pěnou z kaviáru
Uzený úhoř
Dušený úhoř s rýží
Chřestový krém s uzeným úhořem
Sendvič s uzeným lososem
Rybí guláš s hlívou ústřičnou
Kapří filet na grilu čočkové ragů
Pečený pstruh s kroketami
Tuňákový tartare s fenyklem
Špagety s pošírovanou treskou
Vařený kapr s Moousseline
Kapří hranolky s cibulovým salátem
Kapr na šalvějovým másle
Pečené filátko z candáta
Candát s ořechovo-perželkovým soté
Filátko z candáta řeřichové omáčce
Pečený candát s krustou
Steak z marinovaného mečouna
Zauzený pstruh
Ploskozubec v pikantní želatině
Losos se salátem z mořských řas
Pečený kapr s černou omáčkou
Treska skrei s rajčaty
Loin z mníka s avokádovým jogurtem
Siven s kysaným zelím, čočkou belugou a avokádem