Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem 3 minuty z každé strany. Krustu si připravíme z nasekaných sušených rajčat, strouhanky a trochou čerstvé bazalky.
2. Hotovou směs klademe na upečeného candáta a pozvolna zapečeme v grilu dozlatova.
3. Karotku a kapustu uvaříme v osolené vodě. Po uvaření vložíme do studené vody s ledem, aby se již dále nevařila a zůstala svěží barva.
4. Uvařenou zeleninu prohřejeme v teplém másle.
5. Bazalkový olej si připravíme z čerstvé bazalky a olivového oleje tím, že vše rozmixujeme v robotu nebo ponorným mixérem.
Bazalka čerstv. 1x1ks kelímek
Více o produktu
Rajčata sušená "rehydratovaná" sáček
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment