Postup:
1. Filety nakrájíme na 6 porcí a ochutíme je solí a pepřem.
2. V parním hrnci je vaříme v páře při 85 °C zhruba 12 minut, poté povrch postrouháme trochou citronové kůry.
3. Rybí vývar zahřejeme s chilli papričkou a přidáme šafrán.
4. Necháme 30 minut stát a přecedíme.
5. Přilijeme vermut, ochutíme trochou pepře a přivedeme k varu.
6. Odstavíme z ohně a vmícháme práškovou želatinu – množství vzhledem k tekutině určíte podle návodu na obalu konkrétního výrobku.
7. Směs dobře promícháme, rychle ji přelijeme na mírně vyhřátý plech a necháme vychladnout.
8. Želatinový plát poté rozkrájíme na 6 stejně velkých dílů a zabalíme do nich horké kusy rybího masa.
9. Před podáváním každou porci posypeme mořskou solí a vlákny sušeného chilli.