Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Filety osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce.
2. Na pánvi rozehřejeme dvě třetiny másla a rejnoka opečeme přibližně 5 minut z každé strany.
3. Ve vedlejší pánvi rozehřejeme zbylé máslo, lehce osolíme a vložíme špenátové listy. Krátce je orestujeme, přidáme kapary, vše promícháme a stáhneme z ohně.
4. Opečené maso se špenátem můžeme podávat s bramborovou kaší.
Rejnok dvouskv. kříd. bez kůže 1x 200-400g
Více o produktu
Delicias plody kapary 1x250g
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment