Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Siven s kysaným zelím, čočkou belugou a avokádem

mecoun-hero

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience: 

 
  • 4 filety z mečouna
  • 2 avokáda
  • 1 mango
  • 1 svazek koriandru
  • 1 čerstvá chilli paprička
  • 1 limetka
  • 1/4 červené cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 vanička mladých salátových listů
  •  sůl, pepř

Postup: 

1. Nakrájené mango a avokádo dejte do misky. Přidejte nasekaný koriandr, chilli papričku, nasekanou cibuli a promíchejte s limetkovou šťávou a olivovým olejem.
Dochuťte solí a pepřem. Salátové listy properte, osušte a dochuťte limetkovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem.

2. Filety z mečouna osušte, z obou stran osolte a potřete tenkou vrstvou oleje. Grilujte buď přímo, nebo v mřížce – krátce z obou stran na prudkém žáru. Dejte stranou a nechte malou chvíli dojít. Ozdobte salsou a podávejte s listovým salátem.



Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody