Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Ryby osolíme a posypeme kořením. Vetřeme do masa a necháme asi 30 minut marinovat.
2. Nastrouhaný sýr vmícháme do rozšlehaných vajec.
3. Rybí porce obalíme klasicky v trojobalu (mouka, vejce se sýrem, strouhanka) a na mírně rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
Claresse filet chlaz. váž. 1x cca 100-200g
Více o produktu
Brugge Oud Tvrdý sýr 50% belg. 1x250g
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment