Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Mečouna obalíme v mouce, do masa vetřeme rozmarýnu a steaky potřeme olejem.
2. V pánvi rozpálíme většinu másla a na něm opečeme mečouna asi 7 minut na každé straně. Posolíme a přendáme na talíře.
3. Do pánve přilijeme víno a přidáme zbytek másla, dobře prohřejeme a nalijeme na steaky.
Můj tip k Steaku z mečouna:
Ryzlink rýnský
Expresivní květinové aroma s odrůdovým nádechem lipového květu a čerstvě posečené louky. V chuti stopa zralých meruněk a limetky, v závěru vás příjemně překvapí harmonické kyseliny.
Pavol Velič, sommelier MAKRO
Beppino Occelli Butter máslo chlaz. 1x125g
Více o produktu
Ondoliva extra virgin olivový olej 1x1L
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment