Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1) Tresku nakrájejte na porce, osušte a osolte. Česnek oloupejte a nasekejte nadrobno. Rajčata nakrájejte na polovinu. Z citronu oloupejte kůru a nakrájejte na tenké nudličky. Olivy zbavte pecky a nakrájejte na dílky.
2) V pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte česnek a nechte zesklovatět. Přidejte rajčata, citronovou kůru, olivy a krátce promíchejte. Zalijte vínem a nechte projít varem.
3) Zmírněte plamen a do pánve vložte porce tresky. Zakápněte citronem a na mírném plameni nechte pomalu pošírovat (asi 5 minut, v polovině opatrně otočte).
4) Ozdobte kerblíkem a podávejte.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment