Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Rybu naporcujeme na kousky o velikosti asi 50 g a osolíme.
2. Připravíme si hladké těstíčko z dijonské hořčice, vejce, hladké mouky a trochy mléka. Kousky ryby namáčíme v těstíčku a na mírném plameni smažíme dozlatova.
3. Tresku v těstíčku doplní koriandrový dip: zakysanou smetanu smícháme s jemně nasekaným koriandrem a ochutíme limetkovou šťávou a trochou soli.
4. K tomuto receptu se výborně hodí bílá vína, např. Moravíno Grand cuvée nebo Habánské sklepy Sauvignon pozdní sběr.
Treska tmavá filet chlaz. 1x cca 200-400g
Více o produktu
Koriandr čerstv. 1x1ks kelímek
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment