Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Plátky tuňáka osolíme, opepříme, posypeme čerstvě strouhaným muškátovým oříškem a opečeme z obou stran na rozpáleném olivovém oleji. Z každé strany tak 3–4 minuty. Hotové steaky uchováváme v teple (např. v alobalu).
2. Výpek zasypeme lžící hladké mouky, osmahneme, vařečkou odškrábeme všechny přípečky a zalijeme smetanou. Stále mícháme a do omáčky se snažíme rozpustit veškeré zbytky z opékání rybích steaků.
3. Přidáme brusinky, med, nastrouhaný česnek, sójovou omáčku a dochutíme solí a čerstvě drceným pepřem.
4. Tuňákové steaky podáváme podlité smetanovo-brusinkovou omáčkou.
Můj tip k tuňákovému steaku:
Rulandské modré
Víno pro odrůdu typické, světle rubínové barvy. Ve vůni objevujeme lesní jahody a maliny. V harmonické chuti pro změnu tóny brusinek v čokoládě.
Pavol Velič, sommelier MAKRO
Tuňák žlutoploutvý filet sashimi AA 1x 4,5kg+
Více o produktu
Darbo Brusinkový kompot 1x400g
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment