Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Maso:
Postup
1) Kapustu očistěte, zbavte zavadlých lístků a nakrouhejte na struhadle. Do kastrolu dejte dvě lžíce másla, kapustu a vydatně osolte. Podlijte trochou vody a poduste asi 8 minut do změknutí.
2) Kotlety osušte, vydatně osolte a opepřete z obou stran. Ve velké litinové pánvi rozehřejte olej. Přidejte kotlety a z jedné strany opečte do zlatohněda.
3) Kotlety poté otočte. Přidejte dvě lžíce másla, stroužky česneku a tymián. Zpěněným máslem polévejte maso ze všech stran a opečte i z druhé strany dozlatova. Pánev poté přeneste do trouby rozehřáté na 140 °C a nechte pomalu dopéct.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment