Postup:
Příprava Sous Vide kachního trhaného masa (cca 5 minut):
1. Maso vyjmeme z balení a na pánvi na sádle zlehka opečeme (prohřejeme).
Pozn. Na přípravu trhaného masa můžeme použít i odpadlé kousky kachního masa z porcování kachny. Ohříváme na kachním sádle.
Zkompletování burgeru:
1. Prokrojenou burgerovou bulku opečeme na grilu na řezu dozlatova lehce namažeme sádlem. Na spodní díl přeložíme natrhaný salát frisée, na něj rozložíme kysané zelí.
2. Ohřáté, rozpečené trhané kachní maso poskládáme na zelí. Nakonec přeložíme marinovoanou cibulku a burger přiklopíme druhou částí bulky a upevníme špejlí.
Příprava cibule - nálev:
1. Svaříme cca 15 minut - ocet, víno, cukr, skořice, tymián, vodu. Poté přecedíme.
2. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme do horkého nálevu a cca 5 minut pozvolna vaříme.
1. Cibuli i s nálevem přelijeme do gastronádoby a necháme vychladnout - shocker. Následně uchováme v chladničce. Po dvou dnech marinování je připravená k servírování.