Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Srnčí hřbet očistíme a nakrájíme na 6 dílů.
2. Jednotlivé plátky pórku blanšírujeme v osolené vodě a poté je zprudka zchladíme v ledové vodě.
3. Maso osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a na každý kousek položíme větvičku rozmarýnu.
4. Připravené maso opatrně zabalíme do pórku a svážeme kuchyňským provázkem.
5. Balíčky grilujeme při střední teplotě přibližně 3 minuty z každé strany. Teplota jádra by měla být 60 °C.
Postup krok za krokem:
Srnčí hřbet očistíme a nakrájíme na 6 dílů. Jednotlivé plátky pórku blanšírujeme v osolené vodě a poté je zprudka zchladíme v ledové vodě.
Maso osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a na každý kousek položíme větvičku rozmarýnu.
Připravené maso opatrně zabalíme do pórku a svážeme kuchyňským provázkem.
Balíčky grilujeme při střední teplotě přibližně 3 minuty z každé strany. Teplota jádra by měla být 60 °C.
Srnčí hřbet b.k. mraž. váž.
Více o produktu
Rozmarýn čerstv. 1x1ks kelímek
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment