Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Zelenina:
Postup:
1. Jelení ossobuco osolíme, opepříme, posypeme mletým divokým kořením a opečeme.
2. Kořenovou zeleninu nakrájíme a společně s cibulí z ní připravíme tmavý základ.
3. Přidáme bylinky a česnek, zalijeme vínem a vývarem, vložíme zpátky jelení maso a pečeme v troubě doměkka.
4. Hotové ossobuco vyjmeme a zeleninu propasírujeme.
5. Omáčku zredukujeme a nakonec zjemníme máslem.
Podáváme se zeleninou krátce opečenou na pánvi.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment