Postup:
1. Cibuli pokrájíme na tenké plátky a nasypeme ji do hrnce na rozpuštěné máslo. Když cibule znědne, poprášíme ji malým množstvím mouky a pak podlijeme hovězím vývarem.
2. Polévku osolíme, opepříme a přidáme trochu kayenského pepře. Otrháme lístky tymiánu a nadrobno je nakrájíme. Česnek nakrájíme na malé kousky. Obojí přidáme do polévky.
3. Nastrouháme parmezán a přibližně polovinu promícháme s vínem. Směs přidáme do vroucí polévky a odstavíme hrnec ze sporáku. Polévku znovu důkladně zamícháme.
4. Polévku vlijeme do zapékací misky a posypeme nastrouhaným parmezánem. Malé množství parmezánu si ale ještě ponecháme na bagety.
5. Polévku vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli na 160 °C.
6. Mezitím si připravíme bagetu. Nakrájíme ji na tenké plátky a jemně potřeme olivovým olejem. Pak ji posypeme zbytkem parmezánu.
7. Plátky bagety položíme na plech na pečící papír a dáme je do trouby. Zhruba za 5 minut budou bagety i polévka hotové.
8. Servírujeme tak, že položíme bagetu vedle talíře s polévkou, nebo přímo do polévky.