Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Na talíř rozprostřete tenké plátky Jihotyrolského špeku CHZO.
2. Oloupejte kedlubnu, omyjte Jihotyrolské jablko CHZO a poté je nastrouhejte.
3. Obojí smíchejte v misce, přidejte jogurt, špetku soli, citronovou šťávu a ocet podle chuti.
4. Za použití kulaté formičky položte dortík z jablek a kedlubny na špekové carpaccio.
5. Ozdobte tenkými plátky jablek a bylinkami (například mátou nebo svazkem řeřichy).
Alternativa: Pokud máte raději jemnější chutě, můžete místo kedlubny použít rukolu, polníček či jiný sezonní salát.
Tip šéfkuchaře:
1. Krájejte Jihotyrolský špek na co nejtenčí plátky a vždy proti směru vlákna!
Jogurt bílý řeckého typu 10% chlaz. 1x3kg
Více o produktu
Kedlubna bílá s natí 80g+ čerstvá 1x1ks
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment