Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Hot dog Klasik

Hot dog Klasik

Počet porcí: 1
Obtížnost: ★☆☆☆☆
Čas přípravy: 15 minut

Ingredience:

 
  • vídeňský nebo jiný párek
  • rohlík
  • kečup, hořčice
  • 1⁄4 sklenice sterilovaného bílého zelí
  • 1 jarní cibulka
  • 1 kyselá okurka

Postup:

Příprava 

1. Párek s vysokým obsahem masa ohřejeme nebo opečeme.

2. Položíme ho do rozpůleného rohlíku potřeného hořčicí nebo kečupem (je možné experimentovat s různými dochucovadly, případně si připravit domácí omáčky).

3. Navrch nasypeme zelnou salsu ze sterilovaného zelí, najemno nasekanou cibulku a na plátky nakrájenou kyselou okurku. 

4. Na směs přidáme ještě jednu vrstvu kečupu nebo hořčice.

TIP:

1. Rohlík lze na začátku posypat nastrouhaným ementálem a poté opéct pod rozpáleným grilem.



Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Maso a drůbež