Pomazánka obazda

Pomazánka obazda
Doba přípravy15 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí6

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
500kg
vyzrálý camembert
100g
máslo
100g
žervé
1
cibule
2
čajové lžičky mleté papriky (sladká nebo uzená)
1
polévková lžíce medu
50ml
pšeničné pivo
sůl
pepř
1/2
 lžička mletého kmínu

Postup přípravy

Krok 1
Změklé máslo utřeme do pěny, smícháme ho s jemně nakrájeným camembertem a přidáme žervé.
Krok 2
Cibuli nasekáme nadrobno a na troše másla ji osmahneme dosklovata.
Krok 3
Přidáme ji do sýrové směsi a vše ochutíme mletou paprikou, medem, solí, pepřem a kmínem.
Krok 4
Podáváme s čerstvým pečivem a nakládanou zeleninou.
Tip:
Místo camembertu mužete použít sýr brie, romadur nebo limburger.Skvělá i jako chuťovka k pivu!
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s předkrmy
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je