Pomazánka obazda

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
500kg
vyzrálý camembert100g
máslo100g
žervé1
cibule2
čajové lžičky mleté papriky (sladká nebo uzená)1
polévková lžíce medu50ml
pšeničné pivosůl
pepř
1/2
lžička mletého kmínuPostup přípravy
Krok 1
Změklé máslo utřeme do pěny, smícháme ho s jemně nakrájeným camembertem a přidáme žervé.
Krok 2
Cibuli nasekáme nadrobno a na troše másla ji osmahneme dosklovata.
Krok 3
Přidáme ji do sýrové směsi a vše ochutíme mletou paprikou, medem, solí, pepřem a kmínem.
Krok 4
Podáváme s čerstvým pečivem a nakládanou zeleninou.
Tip:
Místo camembertu mužete použít sýr brie, romadur nebo limburger.Skvělá i jako chuťovka k pivu!