Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
V návaznosti na nařízení vlády najdete na těchto řádcích návody a doporučení, jak nastavit podmínky pro bezpečné otevření a provoz Vašich provozoven po ukončení nouzového stavu v souvislosti s nákazou COVID-19.*
*Informace uvedené v textu vycházejí z doporučení a nařízení Vlády ČR známých k datu 6. 5. 2020 a mohou se v čase měnit.
Úvodní proškolení a pravidla pro personál gastronomického provozu
Opatření a zajištění hygienické bezpečnosti v prostorách podniku a před ním
Přístupy, počet hostů a pravidla pohybu
Hygienická opatření v kuchyni a při přebírání zboží
Komunikace se zákazníky
Doporučujeme transparentní komunikaci se zákazníky, jejímž cílem je budování důvěry. Taková komunikace zahrnuje nepřetržité poskytování informací o přijatých hygienických opatřeních a je umístěna jak u vchodu do provozovny, tak i na webových stránkách či za použití sociálních sítí.