Alternativní příprava v kuchyni I. - Liquid Nitrogen

Alternativní příprava v kuchyni I. -  Liquid Nitrogen

V tomto kurzu se zaměříme na práci s tekutým dusíkem v profesionální kuchyni a rovněž si ukážeme využití v domácích podmínkách. Naučíte se manipulovat  s dusíkem a dále jej používat pro přípravu různých doplňků, které následně využijete při přípravě pokrmů.

Tento kurz vám objasní, jak tekutý dusík ovlivňuje chutě a barvy surovin.


V průběhu kurzu se naučíte:

  • manipulovat s tekutým dusíkem
  • důležité bezpečnostní body během manipulace
  • vymražování jogurtu


Naučíte se a připravíte si:

  • mrkvový zmrzlinový prach
  • redukce z ovoce a zeleniny
  • vymražování jogurtu
  • Cryo steak (steak připravený za pomoci dusíku)
  • Cryo burger (Burger připravený za pomoci dusíku)
  • ovocný Sorbet


Maximální kapacita kurzu je 10 osob.




Registrace na kurz
Alternativní příprava v kuchyni I. -  Liquid Nitrogen