Husí hody I.

Husí hody I.

Tento obvyklý týden zaměřený na husy přiláká každoročně do restaurací obrovský počet stálých i nových strávníků a tak v tomto kurzu se můžete procvičit, jak tradiční úpravy husy, tak i ty méně obvyklé. Vše je harmonicky snoubeno do ucelených pokrmů s přílohami a tradičním vínem. Kurz bude zaměřen na přípravu od A-Z s důrazem na kvalitu provedení a servírování na talíři.

 

V průběhu kurzu se naučíte:

  • Paštiku z husích jater 
  • nakládané houby 
  • domácí housku
  • Konfitovaná husí stehna s bramborovými lokšemi, pečeným jablkem a kedlubnovým zelím 
  • Husí guláš se zelníky

  • Na závěr si připravíme:
    • Bramborové lokše plněné směsí povidel a máku s máslem 
     
     

     


Registrace na kurz
Pečená husa se staročeskými zelníky a červeným zelím