Kvalitní a levné palivo u MAKRO i bez registrace

Praha 27. června 2013

Společnost MAKRO Cash & Carry nabízí neomezené tankování i bez zákaznické karty. Načerpat prémiové palivo u velkoobchodního řetězce lze bez omezení pro všechny a za stejnou a pravidelně kontrolovanou cenu.

Poskytovatel se orientuje na dva druhy pohonných hmot, a to natural 95 a diesel. Portfolio nově doplňuje UltraDiesel, který nahrazuje natural 98. Informace o aktuální cenové nabídce mohou zákazníci sledovat denně prostřednictvím webových stránek. makro na adrese http://www.makro.cz/public/Domu/prodejny/Liberec. Prodávané palivo patří k nejlevnějším na trhu a zároveň splňuje přísná kritéria. Čerpací stanice velkoobchodů MAKRO Cash & Carry Cash & Carry jsou držitely certifikátu Pečeť kvality, který je zárukou kvality pohonných hmot v souladu s evropskými normami. Tuto skutečnost pravidelně kontroluje nezávislá a mezinárodně uznávaná společnosti SGS.

I když se cena za odběr pohonných hmot sjednotila pro všechny, zlatí a stříbrní držitelé makro karty mohou i nadále čerpat výhody svého členství a tankovat se slevou. Pokud během čtvrtletí odeberou více jak 200 litrů pohonných hmot, získají slevu ve výši 0,50 Kč z každého litru v daném období. Hodnota slevy se zákazníkům vyplácí jednorázově formou nákupních poukázek do velkoobchodů makro.

METRO / MAKRO Cash & Carry provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů ve 28 zemích. Společnost celosvětově zaměstnává přibližně 110 000 lidí a za fiskální rok 2012/2013 dosáhla prodejů v celkové výši 32 miliard EUR. METRO Cash & Carry tvoří prodejní divizi skupiny METRO GROUP, která je jednou z největších mezinárodních retailových společností. Za fiskální rok 2012/2013 dosáhl její obrat 66 miliard EUR. Společnost působí v 32 zemích, má 265 000 zaměstnanců a provozuje zhruba 2 200 obchodů. Výkon skupiny METRO GROUP je založen na síle obchodních značek, které působí nezávisle ve vlastních tržních segmentech: METRO/MAKRO Cash & Carry Cash & Carry jako světový lídr v oblasti samoobslužných velkoobchodů, Real mezi hypermarkety, Media Markt a Saturn jako evropský lídr v oblasti prodeje spotřební elektroniky, a Galeria Kaufhof v segmentu obchodních domů.

Simona Krautová, PR Director
PLEON Impac
ttel.: +420 602 284 282
e-mail: simona.krautova@pleon-impact.cz

Romana Nýdrle, ředitelka korporátní komunikace
MAKRO Cash & Carry Cash & Carry ČR
e-mail: romana.nydrle@makro.cz
www.makro.czwww.facebook.com/makro.cz

Staňte se zákazníkem

Pokud máte firmu nebo jste OSVČ, staňte se naším zákazníkem během pár minut.

Zaregistrujte se
Kde jsme

Najděte svoji nejbližší makro prodejnu.

Navštivte nás
dialogcheck
Akční nabídka

Prohlédněte si aktuální nabídku.

Do nabídky