Food festival Zlín

Tisková informace, 17. května 2018

MAKRO Zlín pořádá 1. ročník MAKRO Foodfest festivalu

Přijďte si užít dny plné gastronomických zážitků, krajových specialit, výběrového vína i piva do MAKRO Zlín. Ve dnech 25. – 26. května zde proběhne 1. ročník gastronomického festivalu MAKRO Foodfest.

Společnost MAKRO ČR pro své zákazníky i širokou veřejnost na poslední květnový víkend připravila unikátní gastronomický program. Návštěvníci Food Festivalu před Makrem se mohou těšit na delikatesy z restaurace Lanterna ve Velkých Karlovicích, Rožnovských pivních lázní, restaurace Schodky Tlumačov, Beef and Beer z Uherského Hradiště, kroměřížské Octárny, restaurace u Vychopňů ze Vsetína a zlínského Sportcentra. Kuchaři vyjma svých delikates připraví navíc soutěžní menu na téma Zelí na jakýkoliv způsob. O vítězi tohoto klání rozhodnou návštěvníci festivalu.

„Celý víkend bude doslova nabitý gastro programem,“ uvádí Renata Jurčíková, ředitelka Makro Zlín, a vypočítává: „Vyjma skvělých ochutnávek máme připravenou barmanskou show, řízené degustace vína z nabídky MAKRO, ukázky baristického umění. Celým víkendem návštěvníky provede Milan Nepustil, a VIP host festivalu, herečka Markéta Hrubešová, představí svá kuchařská kouzla. Mysleli jsme i na nejmenší, pro které budou připraveny soutěže a řada dětských atrakcí.“

Přijďte si užít zábavu a ochutnat kulinářské speciality.

METRO je mezinárodní lídr, který se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej potravin. Společnost je zastoupená v 35 zemích a celosvětově zaměstnává 150 000 lidí. Ve finanční roce 2015/16 METRO dosáhlo prodejů ve výši 37 mld. EUR. Zaměřuje se na poskytování služeb odpovídajících specifickým potřebám velkoobchodních i maloobchodních zákazníků, a to na regionální i mezinárodní úrovni. Prostřednictvím svých obchodních značek METRO Cash & Carry, Real, služeb přímé distribuce a digitálních iniciativ METRO nastavuje standardy pro budoucnost: orientace na zákazníka, digitální řešení a udržitelné podnikání. Více informací naleznete na www.metroag.de

METRO/MAKRO Cash & Carry je zastoupeno ve 25 zemích, kde provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů a zaměstnává 100.000 lidí.

Petra Holá

tel.:      +420 736 219 535