Mnozí z nich s makro vyrostli. A my máme radost z každého jejich úspěchu
HYNEK VÁVRA
HLINĚNÁ BAŠTA, PRŮHONICE
Majitel vyhlášené rybí restaurace, do níž se hosté rádi vrací, a on se tak s většinou zná osobně. Do makro jezdí každý den – od samého začátku. Je ze „staré školy“, a tak si své suroviny nejraději vybírá sám. Po těch letech se u nás cítí jako doma a rád se potká nejen s kolegy z oboru, ale i s našimi experty, kteří mu vždy dobře poradí.
VIKTOR BRODECKÝ
RESTAURACE MATYLDA, PRAHA
Majitel pražské restaurace se zaměřením na českou kuchyni je skutečný srdcař a celoživotní optimista. Potrpí si na kvalitní suroviny, pro které si osobně jezdí jedině k nám – už 25 let. A jak sám říká, makro mu výrazně ulehčilo podnikání. Jak? Jednoduše tím, že u nás najde vše pod jednou střechou.
MILAN CHLUMECKÝ
PIZZERIA PAMPAM, ÚSTÍ NAD LABEM
Majitel známé ústecké pizzerie, kterou rozhodně nepřehlédnete. Za ta léta v oboru ví, co znamená tvrdá práce v gastru. Oceňuje především kolegy, kteří s ním po celou dobu zůstali. Dobrým partnerem je pro pana Chlumeckého také makro, kde rád osobně vybírá všechny suroviny pro svou italskou kuchyni.
VLASTIMILA COUFALOVÁ
ŘEZNICTVÍ COUFALOVI, VELKÝ TÝNEC
Majitelka rodinného řeznictví se stoletou tradicí, které navštěvují i zákazníci zdaleka. Bodrá a vřelá dáma, pro niž je nejdůležitější poctivost, skromnost a čerstvost, stejně jako pro jejího dědečka. Se zákazníky má paní Coufalová osobní a důvěrný vztah. A přesně takový má i k lidem makro.
MIROSLAV KŘÍŽ
POTRAVINY KŘÍŽ, KLECANY
Majitel obchodu s potravinami v Klecanech. Do makro jezdí pro zboží celých 25 let. Chce své suroviny znát, rozumět sortimentu a nabízet to nejlepší. I to je pro něj recept, díky kterému zákazníky neztratil ani přes probíhající krizi. Makro je pro pana Kříže vždy pomocníkem.