Aťka Coufalová, řeznictví Coufalovi - 25 let zákazník makro
25 let nadstandardních vztahů se zákazníky
Mnozí z nich s makro vyrostli. A my máme radost z každého jejich úspěchu
HYNEK VÁVRA
HLINĚNÁ BAŠTA, PRŮHONICE
Majitel vyhlášené rybí restaurace, do níž se hosté rádi vrací, a on se tak s většinou zná osobně. Do makro jezdí každý den – od samého začátku. Je ze „staré školy“, a tak si své suroviny nejraději vybírá sám. Po těch letech se u nás cítí jako doma a rád se potká nejen s kolegy z oboru, ale i s našimi experty, kteří mu vždy dobře poradí.
VIKTOR BRODECKÝ
RESTAURACE MATYLDA, PRAHA
Majitel pražské restaurace se zaměřením na českou kuchyni je skutečný srdcař a celoživotní optimista. Potrpí si na kvalitní suroviny, pro které si osobně jezdí jedině k nám – už 25 let. A jak sám říká, makro mu výrazně ulehčilo podnikání. Jak? Jednoduše tím, že u nás najde vše pod jednou střechou.
AŤKA COUFALOVÁ
ŘEZNICTVÍ COUFALOVI, VELKÝ TÝNEC
Majitelka rodinného řeznictví se stoletou tradicí, které navštěvují i zákazníci zdaleka. Bodrá a vřelá dáma, pro niž je nejdůležitější poctivost, skromnost a čerstvost, stejně jako pro jejího dědečka. Se zákazníky má paní Coufalová osobní a důvěrný vztah. A přesně takový má i k lidem v makro.
MILAN CHLUMECKÝ
PIZZERIA PAMPAM, ÚSTÍ NAD LABEM
Majitel známé ústecké pizzerie, kterou rozhodně nepřehlédnete. Za ta léta v oboru ví, co znamená tvrdá práce v gastru. Oceňuje především kolegy, kteří s ním po celou dobu zůstali. Dobrým partnerem je pro pana Chlumeckého také makro, kde rád osobně vybírá všechny suroviny pro svou italskou kuchyni.
MIROSLAV KŘÍŽ
POTRAVINY KŘÍŽ, KLECANY
Majitel obchodu s potravinami v Klecanech. Do makro jezdí pro zboží celých 25 let. Chce své suroviny znát, rozumět sortimentu a nabízet to nejlepší. I to je pro něj recept, díky kterému zákazníky neztratil ani přes probíhající krizi. Makro je pro pana Kříže vždy pomocníkem.
máte dotazy k výročí 25 let?
Kontaktujte nás na info@makro.cz
Staňte se zákazníkem
Pokud máte firmu nebo jste OSVČ, staňte se naším zákazníkem během pár minut.