Dělení vepřového masa
Vepřové maso lze členit podle několika kritérií: podle umístění, jakosti či způsobů kuchyňského zpracování. Mezi nejvyužívanější části patří kýta, krkovice, pečeně, plec a svíčková – názorný přehled umístění jednotlivých částí prasete naleznete
zde.
Trvale nízké ceny vepřového masa
Společnost makro garantuje trvale nízké ceny vepřového masa, které jsou pravidelně porovnávány s konkurencí a upravovány podle situace na trhu. Zákazníci tak mají možnost kdykoliv výhodně nakoupit, a to bez ohledu na akční slevy – nejsou tedy nuceni vytvářet si nadměrné zásoby ani blokovat finanční prostředky.
Vepřové maso na objednávku
Díky naší platformě, kde probíhá zpracování čerstvého masa, se můžete v kterékoli pobočce makro obrátit na vedoucího oddělení masa s požadavkem na specifické řezy či jiné úpravy dané suroviny. Upřesnit lze také způsob balení, tedy velikost a počet jednotlivých kusů. Tyto specifikace vám umožní jednodušší a rychlejší přípravu masitých pokrmů z vašeho jídelníčku.