Hovězí na grilu - steaky

Jak připravit dokonalý steak?
Jak nazývají steaky v ostatních zemích?
CZ
EN
F
I
D
Svíčková
Filet / Tenderloin
Filet
Filetto
Filet
Roštěná
Striploin / Shell
Faux-filet
Roastbeef
Roastbeef
Vysoká roštěná
Rib Eye / Spencer / Cube Roll
Noix 'd Entrecôte
Entrecote
Entrecote
Rump
Rump
Rumsteck
Scamone
Steak Hufte
Pupek
Flank Steak
Bavette de Flanchet
Bavetta
Hose
Veverka
Hanging Tender
Onglet
Lombatello / Muscolo Diaframma
Hanger Steak
Flap steak
Flap Steak
Bavette d' aloyau
Carne di pancia
Bauchlappen
Loupaná plec
Top Blade
Paleron
Copertina di spalla
Schaufelstück
Falešná svíčková
Chuck / Mock Tender
Jumeau
Fusello
Falsches Filet
Květová špička
Sirloin Cap
Aiguilette de rumsteak
Codone
Hüftdeckel
Krk
Chuck Roll
Collier basses-côtes
Reale
Zungenstück
Hrudí bez kosti
Brisket
Poitrine
Punta di pancia
Rinderbrust
Žebra
Short Ribs
Plat de côte
Costine di pancia
Flache Rippe