HLAVNÍ JÍDLA

Hlavní jídla
Food & Wine Ideas

Inspirujte se!

Hovězí

HOVĚZÍ A TELECÍ MASO

Skvěle chutná, je výživné a úžasně všestranné. Z hovězího masa připravíte skvělý steak, pikantní guláš, šťavnatý burger, lahodnou pečeni i delikátní dušená líčka. Jemné telecí vynikne v podobě dorůžova upečeného hřebínku, slavného italského ossobucca a samozřejmě legendárního vídeňského řízku.

Zjistit více
Vepřové

VEPŘOVÉ MASO

V české kuchyni má vepřové maso výsadní pozici. Řízek ze šťavnaté krkovice, jemná pečeně z kýty nebo plece, karbanátky s mletým bůčkem, dozlatova upečené koleno, domácí klobásy... Využijte jeho potenciál na maximum!
Zjistit více
Drůbež

DRŮBEŽ

Kuřecí, krůtí, husí, kachní... Drůbeží maso rozhodně není nudné, naopak! Hodí se k pečení, dušení, grilování, na rolády i k minutkové úpravě. Vyzkoušejte krůtí váleček s holandskou omáčkou, kuřecí burger nebo kachní pesa s medem a pomerančem. Úspěch zaručen!
Zjistit více
Králičí

KRÁLIČÍ MASO

Králík poskytuje vynikající maso jemné chuti, které je lehce stravitelné, obsahuje vysoký podíl bílkovin a malé množství tuku. Výborně bude chutnat pečený na hořčici, pozvolna vařený ve vývaru i ve formě kuliček z mletého masa. Delikatesou je králičí stehno konfitované v sádle.
Zjistit více
Jehněčí

JEHNĚČÍ MASO

Aromatické jehněčí se vyznačuje jemností, křehkostí a vysokým obsahem zdraví prospěšných látek. Nejvíce kulinářské pozornosti se mu dostává v jarních měsících, kdy se jeho osobitá chuť dokonale snoubí s dalšími sezonními ingrediencemi. Doporučit můžeme například jehněčí plec s kopřivovou nádivkou nebo jehněčí kotletky s máslovými ředkvičkami.
Zjistit více
Zvěřina

ZVĚŘINA

Maso zvířat žijících ve volné přírodě je vysoce kvalitní, velmi výživné, a především nesmírně chutné. V sezónním menu by proto určitě neměla zvěřinová specialita chybět. Sázkou na jistotu bude guláš z divočáka, jelení hřbet se šípkovou omáčkou nebo dušená mufloní kýta. Máme pro vás i mnoho dalších skvělých receptů! 
Zjistit více
Ryby

RYBY

Jemné rybí maso si zaslouží citlivé zacházení a vhodnou úpravu, která podtrhne jeho chuť. Rozhodně to ale neznamená, že nenabízí prostor pro kreativitu. V našem portfoliu rybích receptů naleznete mnoho inspirace na přípravu oblíbených mořských i sladkovodních ryb v neotřelých chuťových kombinacích.
Zjistit více
Mořské plody

MOŘSKÉ PLODY

Krevety, chobotnice, sépie, slávky, ústřice, humři... Plody moře se řadí k vyhlášeným a atraktivním delikatesám. Při jejich přípravě se můžete inspirovat středomořskou kuchyní, jejich potencionál ale skvěle využívají také asijské země. Kterým kulinářským směrem se vydáte?
Zjistit více
Bezmasá jídla

BEZMASÁ JÍDLA

Vegetariánská a veganská jídla získávají v posledních letech na popularitě v domácích i profesionálních kuchyních. Bezmasé pokrmy v moderním pojetí totiž nabízejí pestrou škálu zajímavých kombinací, skvěle vypadají a jsou velmi chutný. Chcete se přesvědčit? Vyzkoušejte šťavnatý veggie burger, barevnou buddha bowl nebo dýňovo-riccotové noky.
Zjistit více
Těstoviny

TĚSTOVINY

Existuje mnoho druhů těstovin; špagety, penne, fusilli, fettuccine a mnoho dalších. Vyberte si těstoviny, které nejlépe odpovídají vašemu receptu a preferencím. Těstoviny jsou skvělým základem pro mnoho chutných jídel. Pokud chcete, můžete do těstovinových receptů přidat zeleninu, sýry, mořské plody, kuřecí maso nebo houby pro další chutné pokrmy.
Zjistit více
Staňte se zákazníkem a odebírejte novinky
staňte se makro zákazníkem
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
PŘIHLAŠTE SE K  oDBĚRU NOVINEK
Zjistěte více o  exkluzivních nabídkách
Chci odebírat newsletter
makro newsletter
Další recepty hlavní jídla

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je