inspirujte se!

Dušená mufloní kýta se šípkovou omáčkou a krupicovými noky
Dušená mufloní kýta se šípkovou omáčkou a krupicovými noky
Doba přípravy
3 hodiny
Náročnost
Středně těžká
Počet porcí
10
Ukázat recept
Dušené zaječí stehno s černou omáčkou a opečenými škubánky
Dušené zaječí stehno s černou omáčkou a opečenými škubánky
Doba přípravy
180 min
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Grilovaná perlička s rebarborovým chutney a bramborami
Grilovaná perlička s rebarborovým chutney a bramborami
Doba přípravy
 40 min
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Jelení hřbet s polentovými hranolky a kapustou
Doba přípravy
45 minut + chladnutí
Náročnost
Středně těžká
Počet porcí
4
Ukázat recept
Jelení karbanátek s bramborovou kaší
Jelení karbanátek s bramborovou kaší
Doba přípravy
1 hod 40 min
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Jelení ossobuco se zeleninou
Jelení ossobuco se zeleninou
Doba přípravy
2 hodiny
Náročnost
Středně těžká
Počet porcí
4
Ukázat recept
Kančí guláš
Kančí guláš s mandlovými kroketami
Doba přípravy
3 hodiny
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Kančí kýta dušená na pivě s chlebovými knedlíky
Kančí kýta dušená na pivě s chlebovými knedlíky
Doba přípravy
3 hodiny
Náročnost
Střední
Počet porcí
6
Ukázat recept
Kančí kýta na víně s karlovarským knedlíkem
Doba přípravy
 180 min
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Kančí ragú
Kančí ragú
Doba přípravy
3,5 hodiny
Náročnost
Střední
Počet porcí
6
Ukázat recept
Pečená křepelka na divoko s máslovými noky a sušeným ovocem
Doba přípravy
2 hod.
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Pečené holubí prsíčko s opečeným jelítkem, závinem s červenou řepou a přírodní šťávou
Pečené holubí prsíčko s opečeným jelítkem, závinem s červenou řepou a přírodní šťávou 
Doba přípravy
90 min
Náročnost
Těžká
Počet porcí
10
Ukázat recept
Pečený jelení hřbet se šípkovou omáčkou
Pečený jelení hřbet se šípkovou omáčkou a smaženými bramborovými noky
Doba přípravy
1,5 hodiny
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Pečený jelení hřbet s restovaným celerem a červeným zelím
Doba přípravy
2 hod.
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Pomalu pečený daněk
Pomalu pečený daněk na jeřabinách s perníkovými knedlíky
Doba přípravy
4,5 hod
Náročnost
Střední
Počet porcí
4
Ukázat recept
Srnčí hřbet sous-vide s mrkvovým pyré, šípkovou omáčkou a krupicovými noky
Srnčí hřbet sous-vide s mrkvovým pyré, šípkovou omáčkou a krupicovými noky
Doba přípravy
cca 6 hodin
Náročnost
Střední
Počet porcí
10
Ukázat recept
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty