MASO Made by makro

Jednou z našich hlavních výhod je vlastní výroba a profesionální zpracování masa v závodě v Kozomíně. Unikátní projekt ve střední Evropě, který v sobě spojuje zpracovatelský závod s distribučním centrem, nám umožňuje dostat výrobky k našim zákazníkům či do prodejen ve velmi krátkém čase. Kozomín má moderní automatizované zázemí a kvalifikované odborníky, kteří nám umožňují ovlivnit každý krok výrobního procesu. Díky tomu můžeme produkovat velké množství unikátních produktů pro různé kategorie restauračních zařízení i pod našimi privátními značkami.

Naše značky masa

Metro chef

METRO Chef

Představujeme vám naši vlastní značku, která vám přináší jen ty nejlepší produkty z kategorie masných výrobků. Maso METRO Chef z Kozomína má dohledatelný původ až po samotného farmáře i zvíře. Pod touto značkou naleznete kostky, nudličky i kalibrované plátky vepřového masa.
MASO Made by makro

MASO Made by makro

Tato značka byla exkluzivně stvořena pro vlastní výrobu a přípravu masa v Kozomíně, která vám zaručuje 100% kvalitu. V široké nabídce najdete sekané maso, vinnou klobásu podle tradiční receptury, ale i maso dělané přímo do burgerů.
Druhy balení

Vyberte si
Kompeteční katalogy

Prozkoumejte

Jak si maso objednat?

Potřebujete odborné poradenství a objednat větší množství produktů? Ve velkoobchodních střediscích makro vám poradí vedoucí oddělení masa a na telefonu jsou k dispozici obchodní zástupci. Přes ně si také můžete objednat větší objemy a hlavně volně ložené maso. Vždy od neděle do pátku, nejpozději do 6:30 hod. na dodání následující den.
Zákazníci, kteří využívají služeb makro distribuce, si mohou zboží objednat prostřednictvím aplikace M-objednávka.

Kostky a nudličky

  • Kostky a nudličky v různých variantách
  • Hovězí i vepřové na různé druhy pokrmů 
  • Čistě opracované, přímo k použití

Plátky

  • Úspora času a prostoru ve vaší kuchyni
  • Kalibrované – k dispozici v různých gramážích (od 70 g do 300 g)
  • K dispozici i nekalibrované plátky
  • Množství plátků je 10 nebo 50 ks

Naklepávané maso

  • Šetřete čas a práci s naklepávanými plátky vepřového a hovězího masa
  • Kalibrované plátky k dispozici v různých gramážích (od 100 g do 150 g)
  • Množství plátků je 10 nebo 50 ks

Mělněné a sekané maso

  • Více variant hrubosti mletí
  • Bez chemických konzervantů
  • Balení: volně ložené i v ochranné atmosféře

Burgery

  • Více variant hrubosti mletí
  • Různé gramáže (50–200 g) i s různými průměry
  • Balení: volně ložené i v ochranné atmosféře

Moderní řezy

  • Řada trendy vepřových steaků
  • Vhodné na gril i pro zpestření menu
  • Český původ vepřového masa

Marinované maso

  • Marinády na bázi vody, které nakapou do ohně a na gril
  • Různé směsi koření vyvinuté v makro

Vyzrálé maso

  • V našich stařicích komorách zrajeme maso po dobu 28 dní metodou suchého zrání (tzv. dry aged), aby maso získalo křehčí strukturu a intenzivní chuť
  • Dodávky do obchodů každou středu v omezeném množství
  • Větší objemy staříme na objednávku

Reference

Daniel Struna

 „Moderní řezy z makro – to je jednoduché, cena, kvalita, výkon, super poměr! Více není potřeba dodávat.“

Daniel Struna
šéfkuchař restaurace Na Pekle​​​
Na Pekle

Comic Cone

 „Makro je naším několikaletým dodavatelem zejména masných výrobků. Od bůčku přes slaninu, hovězí svíčkovou až po mleté hovězí maso na burgery. Protože je ve foodtrucku naší prioritou šetřit místem při uskladnění a zároveň musíme také dodržovat přísná hygienická opatření a kvalitu surovin, podařilo se nám s makro vytvořit produkt vakuovaného mletého hovězího masa, které je pro nás ideální volbou ve velkém množství na festivaly. Jsme rádi, že se v tomto směru můžeme spolehnout na makro a dostaneme vždy požadované množství ve vysoké kvalitě.“

Anna Mlýnková​
majitelka restaurace ​Comic Cone​
Comic Cone

Distribuční centrum Kozomín

Naše vlastní výroba je založena na dlouhodobé spolupráci s certifikovanými a prověřenými dodavateli masa, což nám umožňuje garantovat nejvyšší kvalitu. Pečlivě kontrolujeme každý krok, abychom splnili přísné standardy a zaručili čerstvost. Profesionálně zpracováváme maso podle vašich specifických požadavků, ať už jde o unikátní řezy, nebo jiné úpravy suroviny. Naše výrobky expedujeme do prodejen makro šest dní v týdnu, abyste měli vždy to nejlepší k dispozici.