Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Orientační cena za porci: 50 Kč
Postup:
1. Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
2. Filety osušíme a ochutíme solí a pepřem.
3. Na rybu vyskládáme plátky jablek tak, aby se částečně překrývaly, a zakápneme je citronovou šťávou.
4. Navrch položíme plátek sýra a pečeme v troubě při 200 °C zhruba 8 minut.
Sumeček africký filet 1x cca 300-600g
Více o produktu
Jablka Golden Delicious 65+ I. 1x cca 1kg
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment