Sorbet z čerstvého manga

Doba přípravy120 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
750g
Mango čerstvé
240g
Cukr krupice
240g
Voda
50g
Citron (na šťávu)

Postup přípravy

Příprava sorbetu (cca 2 hodiny):
Čerstvé mango oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme na hladké pyré. Do varné nádoby nalijeme vodu, přidáme cukr a svaříme ho na sirup. Pak ho necháme vychladnout, přidáme šťávu z citronu, pyré z manga, nalijeme ho do mrazícího stroje a vymrazíme ho do pevné konzistence. Hotový sorbet pomocí špachtle přendáme do vhodné nádoby a uložíme do mrazničky.
Komentář kuchaře:
Sorbety jsou velmi lahodné a osvěžující. Podávají se jako mezichod ve sklenici na šumivé víno a při servírování se jím také zalévají. Nakupujte manga která jsou měkká, neporušená. Dobrá je kvalita "ready to eat". Při přípravě sorbetu můžeme nahradit cukrový sirup medem nebo glukózou.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Cake
Další recepty dezertů

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je