Dresink Tisíc ostrovů

Dresink Tisíc ostrovů
Doba přípravy15 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
450g
majonéza
150g
mléko 1,5%
150g
jemný kečup
5g
kamenná sůl
60g
hladkolistá petržel
20g
čerstvé feferonky
10g
červené Tabasco
50g
limetka na šťávu

Postup přípravy

1. Petržel omyjeme a ze stonků otrháme lístky, které nakrájíme na malé kostičky.
2. Feferonky podélně rozkrojíme, špičkou nože vyjmeme semínka a nakrájíme na kostičky.
3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, sůl, limetkovou šťávu a metličkou vše rozmícháme.
4. Dle potřeby upravíme konzistenci mlékem.
5. Do dresinku přidáme nakrájené feferonky a petržel.
6. Dresink ochutnáme s kouskem zeleniny a případně ho dochutíme.
Komentář kuchaře:
Lze použít ke grilovaným masům, na ryby, mořské plody, drůbež, vegetariánské pokrmy a saláty. Nejvhodnější použití je na krevety a ústřice.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty na dresingy a marinády
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je