Carpaccio z hovězí svíčkové

Carpaccio z hovězí svíčkové
Doba přípravy10 min
NáročnostVelmi lehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
500g
Hovězí svíčková
100g
Citron na kůru
200g
Olej olivový extra panenský
100g
Salát Rukola
150g
Parmazán
200g
Ocet balzamicový, tmavý
20g
Shisso bylinky

Postup přípravy

Příprava masa (cca 10 min):
Hovězí svíčkovou očistíme, odblaníme a odkrojíme palec a špičku. Získáme středovou část, kterou položíme na potravinovou folii a zabalíme. Vznikne nám pravidelný váleček, který necháme hluboce zmrazit. Po zamražení krájíme na jemné plátky.
Servírování:
Na talíř vyskládáme plátky svíčkové, postrouháme citronovou kůrou, pokapeme olivovým olejem, přidáme rukolu, hoblinky parmazánu, balsamicový ocet a dozdobíme mini bylinkami.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty ze zvěřiny
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je