Carpaccio z hovězí svíčkové

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
500g
Hovězí svíčková100g
Citron na kůru200g
Olej olivový extra panenský100g
Salát Rukola150g
Parmazán200g
Ocet balzamicový, tmavý20g
Shisso bylinkyPostup přípravy
Příprava masa (cca 10 min):
Hovězí svíčkovou očistíme, odblaníme a odkrojíme palec a špičku. Získáme středovou část, kterou položíme na potravinovou folii a zabalíme. Vznikne nám pravidelný váleček, který necháme hluboce zmrazit. Po zamražení krájíme na jemné plátky.
Servírování:
Na talíř vyskládáme plátky svíčkové, postrouháme citronovou kůrou, pokapeme olivovým olejem, přidáme rukolu, hoblinky parmazánu, balsamicový ocet a dozdobíme mini bylinkami.