Flank steak, salát s nakládanou šalotkou a francouzským dresinkem

Doba přípravy60 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1800g
Flank steak
800g
Fenykl
200g
Šalotka
150g
Rukola
150g
Radicchio
200g
Granátové jablko
200g
Sýr (Manchego)
100g
Pistácie
5g
Tymián
20g
MCH dresing francouzský

Postup přípravy

Příprava
Maso osol, opepři a opeč zprudka 3–4 min. z každé strany, nechej odpočinout a nakrájej na tenké plátky. Fenykl nakrájej na plátky, peč s olejem a tymiánem na 200 °C dozlatova (20–25 min.). Šalotku nalož do citronové šťávy se špetkou soli a cukru alespoň na 15 minut. Listy salátu promíchej s dresinkem, přidej fenykl, šalotku, granátové jablko. Servíruj se steakem, posyp sýrem, oříšky, dochuť zbytkem dresinku a olejem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty z hovězího a telecího masa

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je