Flank steak, salát s nakládanou šalotkou a francouzským dresinkem

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
1800g
Flank steak800g
Fenykl200g
Šalotka150g
Rukola150g
Radicchio200g
Granátové jablko200g
Sýr (Manchego)100g
Pistácie5g
Tymián20g
MCH dresing francouzskýPostup přípravy
Příprava
Maso osol, opepři a opeč zprudka 3–4 min. z každé strany, nechej odpočinout a nakrájej na tenké plátky. Fenykl nakrájej na plátky, peč s olejem a tymiánem na 200 °C dozlatova (20–25 min.). Šalotku nalož do citronové šťávy se špetkou soli a cukru alespoň na 15 minut. Listy salátu promíchej s dresinkem, přidej fenykl, šalotku, granátové jablko. Servíruj se steakem, posyp sýrem, oříšky, dochuť zbytkem dresinku a olejem.