Hovězí burger Chuck roll

Doba přípravy70 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
Maso:
2000g
Chuck roll MCH burger
250g
Chera plátky MCH
250g
Anglická slanina MCH
Cibulová marmeláda:
600g
Cibule červená
50g
Víno červené S.S
200g
Červený vinný ocet
250g
Cukr krystal
100g
Šťáva z červené řepy
12g
Tymián
50g
Máslo
Doplňky:
150g
Nakládané okurky MCH
300g
Dresink hamburger MCH
10ks
Burger brioška LA FOURNEE 

Postup přípravy

Příprava masa (cca 20 min.):
Na pánev nebo na tál vložíme vytvarovaný  burger z chuck rollu. Opečeme z obou stran, na maso položíme plátek cheddaru. Na straně opečeme slaninu a po opečení ji položíme mezi připravené dva plátky masa.
Příprava cibulové marmelády (cca 50 min.):
Cibuli očistíme a nakrájíme na měsíčky (segmenty). Do hrnce vložíme máslo a cibuli na něm pozvolna restujeme. Poté přidáme cukr, necháme rozpustit, nalejeme ocet, víno a šťávu z řepy. Tymián zavážeme pomocí provázku a vložíme k cibuli. Vaříme až do konzistence marmelády. Na závěr vytáhneme tymián a dochutíme solí.
Kompletace (cca 10 min.):
Housku opečeme z obou stran a poté natřeme dresinkem. Maso položíme na spodní část housky, poté přidáme cibulovou marmeládu a kyselou okurku. Přikryjeme vrchní částí housky.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty z hovězího a telecího masa

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je