Hovězí burger Chuck roll

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
Maso:
2000g
Chuck roll MCH burger250g
Chera plátky MCH250g
Anglická slanina MCHCibulová marmeláda:
600g
Cibule červená50g
Víno červené S.S200g
Červený vinný ocet250g
Cukr krystal100g
Šťáva z červené řepy12g
Tymián50g
MásloDoplňky:
150g
Nakládané okurky MCH300g
Dresink hamburger MCH10ks
Burger brioška LA FOURNEE Postup přípravy
Příprava masa (cca 20 min.):
Na pánev nebo na tál vložíme vytvarovaný burger z chuck rollu. Opečeme z obou stran, na maso položíme plátek cheddaru. Na straně opečeme slaninu a po opečení ji položíme mezi připravené dva plátky masa.
Příprava cibulové marmelády (cca 50 min.):
Cibuli očistíme a nakrájíme na měsíčky (segmenty). Do hrnce vložíme máslo a cibuli na něm pozvolna restujeme. Poté přidáme cukr, necháme rozpustit, nalejeme ocet, víno a šťávu z řepy. Tymián zavážeme pomocí provázku a vložíme k cibuli. Vaříme až do konzistence marmelády. Na závěr vytáhneme tymián a dochutíme solí.
Kompletace (cca 10 min.):
Housku opečeme z obou stran a poté natřeme dresinkem. Maso položíme na spodní část housky, poté přidáme cibulovou marmeládu a kyselou okurku. Přikryjeme vrchní částí housky.