Saltimbocca s chřestem

Saltimbocca s chřestem
Doba přípravy1 hod
NáročnostStřední
Počet porcí6

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1kg
telecí panenka
12
plátků parmské šunky
800g
bílý chřest
800g
zelený chřest
šalvěj
1
cibule
2
rajčata
holandská máčka
máslo
cukr, sůl, pepř

Postup přípravy

1. Očištěné telecí maso lehce okořeníme a obalíme šalvějí a parmskou šunkou.
2. Maso rychle osmahneme a dopečeme v troubě při teplotě 120 °C (trvá přibližně 30 minut, než teplota v jádru dosáhne teploty 62 °C).
3. Konce chřestu nakrájíme na tenké plátky, špičky chřestu oblanšírujeme.
4. Plátky chřestu osmažíme spolu s cibulí a doplníme je nakrájenými rajčaty a máslem.
5. Přidáme sůl, trochu cukru a pepře na dochucení a podáváme s masem a chřestovými špičkami, vše pokapané trochou holandské omáčky.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Další recepty z hovězího a telecího masa

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je