Saltimbocca s chřestem

Co budete potřebovat?
MnožstvíIngredience
1kg
telecí panenka12
plátků parmské šunky800g
bílý chřest800g
zelený chřestšalvěj
1
cibule2
rajčataholandská máčka
máslo
cukr, sůl, pepř
Postup přípravy
1. Očištěné telecí maso lehce okořeníme a obalíme šalvějí a parmskou šunkou.
2. Maso rychle osmahneme a dopečeme v troubě při teplotě 120 °C (trvá přibližně 30 minut, než teplota v jádru dosáhne teploty 62 °C).
3. Konce chřestu nakrájíme na tenké plátky, špičky chřestu oblanšírujeme.
4. Plátky chřestu osmažíme spolu s cibulí a doplníme je nakrájenými rajčaty a máslem.
5. Přidáme sůl, trochu cukru a pepře na dochucení a podáváme s masem a chřestovými špičkami, vše pokapané trochou holandské omáčky.
2. Maso rychle osmahneme a dopečeme v troubě při teplotě 120 °C (trvá přibližně 30 minut, než teplota v jádru dosáhne teploty 62 °C).
3. Konce chřestu nakrájíme na tenké plátky, špičky chřestu oblanšírujeme.
4. Plátky chřestu osmažíme spolu s cibulí a doplníme je nakrájenými rajčaty a máslem.
5. Přidáme sůl, trochu cukru a pepře na dochucení a podáváme s masem a chřestovými špičkami, vše pokapané trochou holandské omáčky.