Archonský tatar z ústřic

Archonský tatar z ustríc
Doba přípravy20 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
24ks
ústřic
12ks
krevet
20dkg
mojonéza
2ks
šalotka
1ks
citron
petržel
pažitka
kapary

Postup přípravy

1. Vyloupeme krevety a nakrájíme je. Nakrájíme také petržel s pažitkou a šalotkou. Vše zamícháme do majonézy, přidáme pepř, 2 lžičky kaparů a citronovou šťávu.
2. Otevřeme ústřice a počkáme, až vypustí vodu. Vyjmeme je ze skořápky a necháme okapat z druhé vody. Omyjeme skořápky a necháme je odkapat.
3. Ústřice nasekáme nožem a přidáme je k majonézové směsi.
4. Směsí s ústřicemi naplníme skořápky.
5. Servírujeme na míse vysypané hrubou solí.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty na mořské plody
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je