Restovaná chobotnice na fenyklovém ragů se žampiony, omáčka z pečených rajčat

Restovaná chobotnice na fenyklovém ragů se žampiony, omáčka z pečených rajčat
Doba přípravy75 min
NáročnostStředně těžká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
220g
chobotnice
120g
čerstvý fenykl
80g
žampiony
20g
jarní cibulka
80g
rajče
0,2g
anýz
14g
citron
10g
olivový olej
10g
bílé víno
3g
bazalka
2g
sůl
0,3g
celý pepř
0,3g
bobkový list
40
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
10g
cibule

Postup přípravy

1. Chobotnici uvaříme ve vodě spolu s kořenovou zeleninou, vínem, citronem a kořením. Po uvaření necháme vychladnout a nakrájíme na větší kousky.
2. Fenykl si nakrájíme a spaříme v osolené vodě. Na pánvi si orestujeme na čtvrtky nakrájené žampiony, spařený fenykl, nahruhbo nakrájenou jarní cibulku.
3. Dochutíme solí, nadrceným anýzem, pepřem a zastříkneme bílým vínem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty na mořské plody
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je