Dušený úhoř s rýží

Dušený úhoř s rýží
Doba přípravy45 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1500g
úhoř
200ml
červené víno
50g
máslo
2
lžíce citronové štávy
1
lžíce sojové omáčky
1/2
lžičky sušeného oregana
sůl

Postup přípravy

Krok 1:
Vykuchaného úhoře bez kůže podélně rozřízneme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do pekáče.
Krok 2:
Maso poklademe nakrájeným máslem, posypeme oreganem, podlijeme vínem a vložíme do trouby předehřáté na 200 °C.
Krok 3:
Pečeme 20–30 minut, během té doby maso minimálně dvakrát obrátíme.
Krok 4:
Šťávu ochutíme sójovou omáčkou. Podáváme s dušenou rýží.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je