Filety z candáta na pěně z červené řepy s chipsy a bylinkovou rýží

Filety z candáta na pěně z červené řepy s chipsy a bylinkovou rýží
Doba přípravy50 min
NáročnostLehká
Počet porcí10

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1000g
filetů z candáta
1500g
červené řepy
250ml
rybího vývaru
250ml
smetany
100g
hladké mouky
100g
máslo
100g
karotky
100g
cibule
citron
mořská sůl
pepř

Postup přípravy

Krok 1:
Červenou řepu uvaříme, necháme vychladnout a oloupeme. Třetinu červené řepy a mrkve nakrájíme na tenké plátky.
Krok 2:
Filátka z candáta omyjeme, okořeníme solí a pepřem, pokapeme citronovou šťávou, obalíme v mouce a opečeme na oleji po obou stranách 3–5 minut a uchováváme v teple.
Krok 3:
Ve výpeku zpěníme cibulku a zbývající červenou řepu, podlijeme rybím vývarem a smetanou, ochutíme a v mixéru vyšleháme pěnu.
Krok 4:
Plátky z červené řepy a mrkve opečeme na pánvi a podáváme jako přílohu.
Krok 5:
Filátka z candáta přelijeme pěnou z červené řepy, dozdobíme opečenou zeleninou a jako přílohu podáváme bylinkovou rýži.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je