Kapr na šalvějovým másle s glazovanou zeleninou

Kapr na šalvějovým másle s glazovanou zeleninou
Doba přípravy40 min
NáročnostLehká
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
170g
kapr
50g
máslo
6g
šalvěj
9g
citron
9g
bílé víno
0,1g
sůl
0,05g
pepř
60g
mrkev
30g
řapíkatý celer
50g
bílá ředkev
60g
cuketa
10g
olivový olej

Postup přípravy

Krok 1:
Filet z kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronem a opečeme na pánvi s trochou másla a oleje.
Krok 2:
Do přepuštěného másla přidáme čerstvě nakrájenou šalvěj a mírně povaříme.
Krok 3:
Opečeného kapra vložíme do připraveného šalvějového másla - stále ho přeléváme.
Krok 4:
Zeleninu nakrájíme na větší kusy. Na pánvi na olivovém oleji orestujeme zeleninu, osolíme, opepříme,a zastříkneme vínem a podusíme.
Krok 5:
Zjemníme máslem.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je