Kapří filet na grilu čočkové ragů, koprová omáčka

Kapří filet na grilu čočkové ragů, koprová omáčka
Doba přípravy40 min
NáročnostStřední
Počet porcí1

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
170g
kapřího filetu
5g
rostlinného oleje
100g
zelené čočky
1g
majoránky
rybí vývar
2g
cukr
8g
bílé víno
3g
vinný ocet
20g
červená cibule
30g
mix paprik
3g
kopr
10g
smetana
9g
citron
sůl, pepř

Postup přípravy

Krok 1:
Filet z kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronem a opečeme na pánvi s trochou másla a oleje.
Krok 2:
Namočenou a uvařenou čočku orestujeme s červenou cibulí a paprikou.
Krok 3:
Přidáme majoránku a dochutíme octem, cukrem, solí a pepřem.
Krok 4:
Omáčku si připravíme redukováním rybího vývaru a smetany s přidáním vína a čerstvého kopru.
Krok 5:
Dochutíme citronovou šťávou a solí.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je