Ministeaky z lososa se slaninou

Ministeaky z lososa se slaninou
Doba přípravy40 min
NáročnostLehká
Počet porcí6

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
1kg
čerstvý losos
480g
slanina
20g
čerstvý mletý pepř
olivový olej

Postup přípravy

Krok 1:
Z lososového filetu nakrájíme asi 3 cm silné steaky tak, aby každý vážil asi 60 gramů.
Krok 2:
Slaninu nakrájíme na jemné plátky a steak z lososa jimi obalíme. Aby se steaky při pečení nerozpadly, přichytíme slaninu pomocí párátka.
Krok 3:
Steaky rychle osmahneme, aby získaly barvu. Poté je vložíme do trouby a necháme péct asi 6-7 minut při 180 °C.
Krok 4:
Steaky z lososa servírujeme hned po vyjmutí z trouby. Podáváme k nim čerstvé těstoviny nebo ratatouille.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Fish
Další recepty s rybami

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je