Pečená tilápie po kostaricku

Pečená tilápie po kostaricku
Doba přípravy45 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
6
filetů z tilápie
3
lžíce citronové šťávy
3
lžíce olivového oleje
4
lžíce nasekané petrželky
2
lžičky koření na čínu
2
stroužky česneku
2
lžičky soli
1/2
lžičky cukru krystalu
3/4
lžičky soli
1ks
cibule na drobno
2ks
pomeranče
1
plechovka rajčat
1
plechovka černých fazolí
1
lžička oregana
kajenský pepř
pepř

Postup přípravy

Krok 1:
Nejdříve si připravíme marinádu. V misce smícháme 1 lžíci olivového oleje, 2 lžíce petrželky, citronovou šťávu, polovinu česneku, trochu soli a cukr.
Krok 2:
Do vzniklé směsi položíme plátky ryby a necháme 15 minut marinovat.
Krok 3:
Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm krátce osmahneme cibuli a zbytek česneku. Přidáme zbytek petrželky, pomeranče (oloupané a nakrájené na kousky), rajčata (nakrájená na kousky), sůl, pepř, kajenský pepř a fazole a vaříme na mírném plameni asi 7 minut.
Krok 4:
Do pekáče dáme uvařenou rýži, na ni dáme fazolovou směs, na ni plátky ryby a zalijeme marinádou. Pečeme v rozpálené troubě asi 15 minut.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je