Rejnok se špenátem a kapary

Rejnok se špenátem a kapary
Doba přípravy25 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
800g
filety z rejnoka 
12ks
nakládané kapary se stopkou
400g
listový špenát
150g
máslo
hladká mouka
sůl, pepř

Postup přípravy

Krok 1
Filety osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce.
Krok 2
Na pánvi rozehřejeme dvě třetiny másla a rejnoka opečeme přibližně 5 minut z každé strany.
Krok 3
Ve vedlejší pánvi rozehřejeme zbylé máslo, lehce osolíme a vložíme špenátové listy. Krátce je orestujeme, přidáme kapary, vše promícháme a stáhneme z ohně.
Krok 4
Opečené maso se špenátem můžeme podávat s bramborovou kaší.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karta
Další recepty s rybami
Objevte je
Všechny naše recepty
Objevte je
Všechny položky v sortimentu
Objevte je