Steak z mečouna

Steak z mečouna
Doba přípravy25 min
NáročnostLehká
Počet porcí4

Co budete potřebovat?

MnožstvíIngredience
4
plátky mečouna
6
lžic másla
1
lžíce oleje
1dl
bílé víno
1/2
lžičky rozmarýnu
sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Krok 1
Mečouna obalíme v mouce, do masa vetřeme rozmarýnu a steaky potřeme olejem.
Krok 2
V pánvi rozpálíme většinu másla a na něm opečeme mečouna asi 7 minut na každé straně. Posolíme a přendáme na talíře.
Krok 3
Do pánve přilijeme víno a přidáme zbytek másla, dobře prohřejeme a nalijeme na steaky.
Letáky
Aktuální nabídka
Prozkoumejte naše  makro letáky.
Prozkoumat
makro newsletter
Registrace
STAŇTE SE MAKRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte se zákazníkem makro  a užívejte si všech výhod
Získat makro kartu
makro karty
Fish
Další recepty s rybami

Objevte je
Všechny naše recepty

Objevte je
Všechny položky v sortimentu

Objevte je